Advertisement

Göztepe Beşiktaş Maçı - : Dakikada serdar gürler'in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan borges'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti.

Göztepe Beşiktaş Maçı - : Dakikada serdar gürler'in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan borges'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti.. 86 leo (göztepe) sarı kartlar: Spor toto süper lig'in 26. Maçların 38'ini beşiktaş kazanırken, 21 maç berabere bitti, 12 maçı göztepe kazandı. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9. Göztepe'mizin yeni stadımızda ilk galibiyetini alacağı maç.

Beşiktaş bu sonuçla 30 puanda kalırken, göztepe puanını 29'a yükseltti. Dakikada serdar gürler'in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan borges'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. Beşiktaş'ta göztepe maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Vodafone park'ta maçı izlemeye gelen her iki takımın taraftarları, kadına uzanan eller. Gürsel aksel stadyumu'nun açılışında oynanan maçta beşiktaş göztepe'ye 2 1 mağlup oldu.

Ozet Izle Goztepe 2 1 Besiktas Maci Ozeti Ve Golleri Izle Goztepe Besiktas Kac Kac
Ozet Izle Goztepe 2 1 Besiktas Maci Ozeti Ve Golleri Izle Goztepe Besiktas Kac Kac from cdn.iha.com.tr
Göztepe'nin yeni stadındaki ilk maçı büyük ihtimalle o gazla beşiktaş'ı hallaç pamuğu gibi yapacaklar. Beşiktaş göztepe maçı geniş özeti ve golleri youtube izle. Haftasında göztepe ile oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle 28 ocak tarihinde türkiye futbol federasyonuna başvuru yapmıştı. Haftasında beşiktaş, sahasında göztepe'yi ağırladı. Spor toto süper lig'in 26. Bu maçlarda beşiktaş 26 kez kazanırken göztepe ise 10 kez kazandı. Vodafone park'ta maçı izlemeye gelen her iki takımın taraftarları, kadına uzanan eller. Hafta maçında lider beşiktaş evinde göztepe'yi ağırlayacak.

Göztepe bjk maç özeti izle bein sports.

Maçların 38'ini beşiktaş kazanırken, 21 maç berabere bitti, 12 maçı göztepe kazandı. Vodafone park'ta maçı izlemeye gelen her iki takımın taraftarları, kadına uzanan eller. Beşiktaş göztepe maçı geniş özeti ve golleri youtube izle. Göztepe beşiktaş maçı hangi kanalda. Göztepe'nin yeni stadındaki ilk maçı büyük ihtimalle o gazla beşiktaş'ı hallaç pamuğu gibi yapacaklar. Gürsel aksel stadyumu'nun açılışında oynanan maçta beşiktaş göztepe'ye 2 1 mağlup oldu. Göztepe, süper lig'de beşiktaş'ı konuk etti. Spor toto süper lig'in 26. İşte, göztepe beşiktaş maçı sonucu. Göztepe beşiktaş maçı özeti ve golleri i̇zle. Konyaspor hatayspor maçı canli anlatım. Beşiktaş kulübü, süper lig'in 19. İşte, göztepe beşiktaş maçı önemli anları ve golleri.

Göztepe'nin yeni stadındaki ilk maçı büyük ihtimalle o gazla beşiktaş'ı hallaç pamuğu gibi yapacaklar. Hafta maçında lider beşiktaş evinde göztepe'yi ağırlayacak. Maçın son düdüğünün ardından göztepe bjk maçı özeti ve golleri izle detayı araştırılıyor. Beşiktaş göztepe maçı geniş özeti ve golleri youtube izle. Göztepe beşiktaş maçı özeti ve golleri i̇zle.

Ozet Izle Besiktas 1 0 Goztepe Mac Ozeti Ve Golleri Izle Bjk Goztepe Kac Kac Bitti
Ozet Izle Besiktas 1 0 Goztepe Mac Ozeti Ve Golleri Izle Bjk Goztepe Kac Kac Bitti from cdn.iha.com.tr
Haftasında göztepe ile oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle 28 ocak tarihinde türkiye futbol federasyonuna başvuru yapmıştı. 53 cenk tosun (beşiktaş), dk. Konyaspor hatayspor maçı canli anlatım. 16 maçta da eşitlik bozulmadı. Bu maç aynı zamanda göztepe'nin yeni stadı gürsel aksel stadyumu'nunun da açılış maçı. Halil akbunar ve borges'in golleri ile üç puana ulaşan göztepe karşısında beşiktaş'ın tek golünü burak yılmaz attı. Beşiktaş kulübü, süper lig'in 19. Vodafone park'ta maçı izlemeye gelen her iki takımın taraftarları, kadına uzanan eller.

Maçların 38'ini beşiktaş kazanırken, 21 maç berabere bitti, 12 maçı göztepe kazandı.

.avcı ile yollarını ayıran beşiktaş, süper lig'de ikinci yarının ilk galibiyetini göztepe deplasmanında almak istiyor. Beşiktaş ile göztepe arasında oynanan maçta, eski eşi tarafından öldürülen emine bulut unutulmadı. Bjk 1 yıl önce şikayet et. Beşiktaş bu sonuçla 30 puanda kalırken, göztepe puanını 29'a yükseltti. Maçını göztepe ile yapan beşiktaş, tarihi karşılaşmayı galibiyetle tamamladı. 53 cenk tosun (beşiktaş), dk. Halil akbunar ve borges'in golleri ile üç puana ulaşan göztepe karşısında beşiktaş'ın tek golünü burak yılmaz attı. Bu maç aynı zamanda göztepe'nin yeni stadı gürsel aksel stadyumu'nunun da açılış maçı. İşte, göztepe beşiktaş maçı önemli anları ve golleri. Göztepe'nin yeni stadındaki ilk maçı büyük ihtimalle o gazla beşiktaş'ı hallaç pamuğu gibi yapacaklar. Maçın son düdüğünün ardından göztepe bjk maçı özeti ve golleri izle detayı araştırılıyor. Bu maçlarda beşiktaş 26 kez kazanırken göztepe ise 10 kez kazandı. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9.

Bu sonuçla birlikte göztepe puanını 29 yaptı ve 30 puanlı beşiktaş'ın hemen ardından sekizinci sırada yer aldı. Beşiktaş'tan tahkim kurulu'na göztepe maçı itirazı. İşte, göztepe beşiktaş maçı önemli anları ve golleri. Dakikada serdar gürler'in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan borges'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9.

Bein Sporst Besiktas Goztepe Macinin Genis Ozeti Ve Golleri Tum Spor Haber
Bein Sporst Besiktas Goztepe Macinin Genis Ozeti Ve Golleri Tum Spor Haber from i12.haber7.net
Beşiktaş ile göztepe arasında oynanan maçta, eski eşi tarafından öldürülen emine bulut unutulmadı. Vodafone park'ta maçı izlemeye gelen her iki takımın taraftarları, kadına uzanan eller. Halil akbunar ve borges'in golleri ile üç puana ulaşan göztepe karşısında beşiktaş'ın tek golünü burak yılmaz attı. Spor toto süper lig'in 26. Beşiktaş bu sonuçla 30 puanda kalırken, göztepe puanını 29'a yükseltti. Göztepe'nin yeni stadındaki ilk maçı büyük ihtimalle o gazla beşiktaş'ı hallaç pamuğu gibi yapacaklar. Göztepe bjk maç özeti izle bein sports. Hafta maçında lider beşiktaş evinde göztepe'yi ağırlayacak.

Beşiktaş'ta adem ljajic oyuna girdikten kısa süre sonra golü buldu.

Göztepe'mizin yeni stadımızda ilk galibiyetini alacağı maç. Haftasında lider beşiktaş, göztepe'yi konuk etti. Beşiktaş'ta adem ljajic oyuna girdikten kısa süre sonra golü buldu. .avcı ile yollarını ayıran beşiktaş, süper lig'de ikinci yarının ilk galibiyetini göztepe deplasmanında almak istiyor. Göztepe beşiktaş maçı özeti ve golleri i̇zle. Beşiktaş göztepe maçı geniş özeti ve golleri youtube izle. İşte göztepe beşiktaş maçı önemli anları. Maçını göztepe ile yapan beşiktaş, tarihi karşılaşmayı galibiyetle tamamladı. Maçların 38'ini beşiktaş kazanırken, 21 maç berabere bitti, 12 maçı göztepe kazandı. Real madrid real betis maçı ne zaman? Maçın son düdüğünün ardından göztepe bjk maçı özeti ve golleri izle detayı araştırılıyor. Konyaspor hatayspor maçı canli anlatım. Bu sonuçla birlikte göztepe puanını 29 yaptı ve 30 puanlı beşiktaş'ın hemen ardından sekizinci sırada yer aldı.

Bu sonuçla birlikte göztepe puanını 29 yaptı ve 30 puanlı beşiktaş'ın hemen ardından sekizinci sırada yer aldı göztepe. 86 leo (göztepe) sarı kartlar:

Posting Komentar

0 Komentar